23. novembar 2017.

 
 
Novi album grupe On Tour

 
  Ammonite Records (Srbija) i The Stone House Production (IItalija) zajedničkim snagama objavili su treći album grupe On Tour, jednog od najcenjenijih sastava regionalne indie-folk scene, pod nazivom “Don’t It Make You Want To Go Home”.

Ovo izdanje je prvi zajednički projekat dve prijateljske nezavisne izdavačke kuće i uvod u dugoročnu saradnju. Novi album On Tour je od 23.11.2017. dostupan na svim najvažnijim svetskim digitalnim platformama (Deezer, Google Play, Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon itd), a beogradska promocija albuma na disku biće održana na koncertu 21. decembra, u Kulturnom centru Grad. Ljubitelji vinila moći će da poslušaju ovaj album na vinilu već na Međunarodni dan prodavnica ploča 2018. Prvi singl sa ovog albuma “Lorries and trucks” prati i video spot koji ima boju i aromu nekih davno prošlih vremena.

Dvanaest pesama albuma “Don’t It Make You Want To Go Home” ponovo nam pružaju prepoznatljivi On Tour izraz, obojen toplim i emotivnim vokalom Ivane Smolović, i višeglasjem u kom učestvuju i glasovi, zvuci akustične gitare, mandoline i raznih perkusija Vladimira Marinovića i Marka Ćebića.

Novi album sastava On Tour prenosi slušaoca na mesto mira, sklada i zaboravljene zvučne raskoši miljama udaljene od buke. Kontemplativni, pažljivo brušeni stihovi i zvuci ovog albuma neizostavno će se uvrstiti među najznačajnija ovogodišnja izdanja kvalitetne muzike u regiji, a možda i šire.

 
 

vesti


Yo La Tengo
konačno u Beogradu!




Velikani američkog indi roka, bend Yo La Tengo, u sklopu evropske turneje, nastupiće prvi put u Srbiji. Koncert je zakazan za subotu, 12. maj 2018. godine u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21h...